Over ons

Op het moderne bedrijventerrein Loopkant-Liessent in Uden vind je de E27 Lichtfabriek. Laat je verrassen, kom eens de E-27 Lichtfabriek bezichtigen en draai vrijblijvend een dagdeel mee.

In dit historische pand was voorheen de Udense afdeling van Philips gevestigd, vandaar de naam E27 Lichtfabriek. Na een grondige restauratie en modernisering is hier een uniek kantoorgebouw ontstaan. Modern en volgens de laatste industriële normen ingericht biedt het de vooruitstrevende ondernemer elke gewenste accommodatie op maat. Een inspirerende werkplek die de gebruiker alle mogelijkheden biedt om verder te kunnen groeien. Een uniek gebouw is hier ontstaan met kantoren, opslag- en expeditie ruimtes voor webshops en flexplekken met alle voorzieningen.

Breng je onderneming onder in Uden, naar E27 Lichtfabriek en maak kennis met collega-ondernemers. Onze inspirerende werkomgeving zou zomaar kunnen leiden tot nieuwe, langdurige samenwerkingsverbanden.

Uden

De gemeente Uden is een dynamische en bruisende gemeenschap in de regio Oost-Brabant, centraal gelegen binnen de driehoek Eindhoven – ’s Hertogenbosch – Nijmegen. Met 40.000 inwoners groot genoeg om zelfstandig een eigen rol te spelen in de regio en toch klein genoeg om de Brabantse gemoedelijkheid overeind te houden. De gemeente kent van oudsher een gunstig en ondernemersvriendelijk klimaat en het gemeentebestuur doet er alles aan dat ook zo te houden. Het centrum van Uden kent een keur aan eigentijdse winkels, dat recent nog werd uitgebreid, en dat daardoor publiek trekt van ver buiten de gemeentegrenzen.

Door de vestiging van een nieuw ziekenhuis, een theater een nieuw Van der Valk Hotel en een scala aan onderwijsfaciliteiten blijft Uden bij de tijd en een uiterst aantrekkelijke plaats om te wonen en werken.