Het concept

E27 Lichtfabriek faciliteert een full-serviceconcept voor elke professional. Of het nu gaat om een kantoor, een fotostudio, vergaderruimte, een atelier of variabele flexplekken, alles is mogelijk en bespreekbaar. Een perfecte en representatieve plaats om je bedrijf te presenteren en bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten. Ook ‘stille’ werkplekken zijn beschikbaar.

Optimaal bereikbaar

E27 Lichtfabriek is met eigen vervoer binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de A50 en vanaf de snelweg. Parkeren voor de deur is door het grote parkeerterrein geen enkel probleem en helemaal gratis. Ook aan bestuurders van elektrische auto’s is gedacht en een aantal laadpalen staat al in de planning.
Openbaar vervoer is gediend door de HOV-aansluiting op het Udens busstation naar het NS-station Oss.

De prijzen

De ‘cost gaat voor de baet uit’ zeiden onze voorouders. Een waarheid die nog niets aan kracht verloren heeft. Door goed ondernemerschap en innoverend te werk te gaan zijn wij erin geslaagd onze prijzen op een zodanig laag niveau te houden dat de ‘baet’ snel in zicht komt. Kijk en vergelijk onze prijzen:

Inrichting

Op de begane grond bevindt zich de mogelijkheid voor palletplaatsen, geschikt als opslagruimte. Daarnaast beschikt E27 Lichtfabriek over een eigen fotostudio en een expeditie ruimte, met inpaktafel en geschikt voor het verzenden van alle soorten pakketten en goederen.

Full service, all-inclusive

Elke huurder vindt in bij E27 Lichtfabriek een full-servicepakket dat geheel naar eigen wensen kan worden samengesteld. Supersnel draadloos internet, volop gratis parkeerruimte, gratis verse koffie en thee. De meeste voorzieningen zijn zelfs bij de huurprijs inbegrepen. De klimaatregeling voorziet in een moderne airconditioninginstallatie om ook hoogzomerse temperaturen tegemoet te komen.
Klanten of relaties kunnen op professionele en representatieve wijze ontvangen worden bij onze centrale receptie. Voor vergaderingen of het verzorgen van trainingen kan zonder extra kosten gebruik worden gemaakt van de compleet ingerichte vergaderruimtes op de begane grond en de tweede etage. Desgewenst kan voor vergaderingen of trainingen ook een lunch worden verzorgd.

Afhankelijk van de wensen van de gebruiker zijn tijdelijk, langdurige of vaste huurcontracten mogelijk en bespreekbaar.
Kantoren kunnen per maand worden gehuurd of opgezegd. Flexwerkplekken kunnen per dag of dagdeel worden gehuurd.
Natuurlijk biedt E27 Lichtfabriek zo nodig ook extra service. Een vaste telefoonaansluiting is een vanzelfsprekendheid, maar wil je als bedrijf ook als je niet aanwezig bent bereikbaar zijn, dan kun je gebruik maken van onze telefoonservice.