opslagruimte Uden

Opslagruimte in Uden

Net aan de rand van de rondweg van Uden vinden we op het industriegebied van Uden een terrein met een haast verborgen geschiedenis. Een oud Philipsterrein dat nog de sfeer ademt van industrie en bedrijvigheid. Na het vertrekken van Philips eind vorige eeuw ontwikkelde zich op dit terrein de E27 Lichtfabriek, een bedrijventerrein waar plaats is voor beginnende en grote bedrijven. Wie zich rond laat leiden zal zich al snel verbazen om de afmeting van de velden, de vele verschillende gebouwen. Dat in combinatie met een ongedwongen, open sfeer maakt de E27 Lichtfabriek tot een welkome toevoeging voor ondernemend Uden en omstreken.

De E27 Lichtfabriek heeft achter het kantorenpand een grote hal waar opslag van materialen, producten en goederen mogelijk is. Ons terrein is goed beveiligd en we zorgen er voor dat je 24 uur per dag bij de opslagruimte kunt.

Vanaf 1 januari 2020 hebben wij een aantal m2 vrij. Ook eventueel in kleinere oppervlakten te verhuren. PrijsĀ  op aanvraag per vierkante meter.

Neem bij interesse en voor het bekijken van mogelijkheden contact op met:

Marc v/d Brand – E27 Lichtfabriek
Frontstraat 2
5405 PB Uden

Tel: 0413 760760
e-mail: info@e27lichtfabriek.nl

Contact

Informeer naar alle mogelijkheden die wij kunnen bieden om het jou en je klanten en relaties naar de zin te maken; alles is bespreekbaar.